perjantai 20. huhtikuuta 2018

Kuulumisia, sekä Popeye Village

Meillä on ensi viikolla ensimmäinen tentti. Siihen onkin luettu aikalailla fiiliksen mukaan, mutta on tässä ollut kiirettäkin - siitä ehkä kertoo tämä blogin hiljaiselokin,. Vaikka Maltalle lähtiessä tiedettiin, että arki koostuu töistä ja koulusta (+treenit!), niin ei sen arvannut olevan näin kiireistä. En edes liioittele, jos sanon, että juostaan Maltaa pitkin poikin aamu kahdeksasta ilta kahdeksaan. Välissä ehdimme juuri ja juuri syödä ja päivällisen aika on yleensä sitten vasta iltamyöhään, kun vihdoin päästään kotiin. Siispä tähän arkeen ei kovin paljon muita suunnitelmia tule tehtyä. Viikonloppuisin saa hengähtää, vaikkakin useimmiten matkakuume painaa päälle ja jonkinlaista reissua pitäisi päästä toteuttamaan.

Töissä menee hyvin, ja päästään tekemään jo enemmän ohjauksia. Lähinnä Fitness Freaks -tunti on nykyään meidän vastuulla aina kun se omalle työvuorolle osuu. Riippuen monta ihmistä sinne ilmoittautuu, pidämme jonkinlaisen kiertoharjoittelun tms. Ainakin viimeksi asiakkaat kovasti tykkäsivät ja kyselivät koska pidämme taas ohjauksia. Jotakin on siis tehty oikein!

Mutta koska ollaan oltu vain kiireisiä opiskelijoita, niin alla pienesti viimeisimmästä reissustamme:

Popeye Village - Kippari Kallen kylä - taitaa olla viimeisin retkikohteemme. Eräs työkaverimme sanoi, että hukkaan heitettyä rahaa ja aikaa, jos sinne lähtee. No ei todellakaan! Me mentiin pääsiäisviikonloppuna Popeye Villageen munajahti silmissä kiiluen ja aurinkorasvat laukkuun pakattuna. Miksi Suomessa ei ole munajahtia!? Tai ainakaan aikuisille. Ei täällä turhan totisena kannata pysyä,.

Noh,. tai mela, kuten paikalliset sanoo. Me päästiin puolentoista tunnin hurjan bussimatkan päätteeksi tähän mahtavaan kylään, josta turistit postailee uskomattoman hienoja instagram kuvia alvariinsa. Kierreltiin, saatiin ilmaiset kaverikuvat, katseltiin esityksiä ja kyttäiltiin haukkana munajahdin alkamista. Eihän me sitten lopulta enää kehdattukaan osallistua siihen jahtiin, kun jono muodostui salamana kymmenistä lapsista. Päätettiin sitten vain mennä burgereille ja räpsimään omat instagram kuvat..

Kotona muuten huomasin, että sitä aurinkorasvaa olisi kannattanut pistää muuallekin kuin laukkuun,.


Muutama kuva reissusta. Valitettavasti ehdin hukata osan kuvista jo läppärin syövereihin, enkä löydä niitä millään!






Ansku

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti